Unna dig en stund av avslappning och återhämtning.

Oavsett om det är massage, nagelvård, fransförlängning eller spa-pedikyr har vi en behandling som passar dina önskemål. Låt våra professionella terapeuter, teknologer och fransstylister ta hand om dig.

Massage

Vi har ett stort utbud av massagebehandlingar allt från Indian head-, Aroma- till klassisk massage. Låt våra erfarna och kompetenta massageterapeuter ta hand om dig i en avkopplande miljö.

INDIAN HEAD MASSAGE 30 MIN.595kr

Avkopplande massage med fokus på hårbotten och ansikte. Massagen stimulerar huvudets reflexpunkter. Behandlingen motverkar spänningshuvudvärk, tinnitus och mental trötthet. Vi rekommenderar att man har nytvättat hår för optimal effekt.


AROMA MASSAGE 30/60 MIN.495kr/795kr

En avslappnande och mjuk massage blandat med aromaterapi. Utmärkt för dig med muskelspänningar, stressrelaterade problem, sömnbesvär eller svårigheter att varva ner.

KLASSISK MASSAGE 30/45/60 MIN495kr/595kr/795kr

Den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar och ger en behagligt skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, nacke och rygg.


RadiofrekvensPristillägg 300kr

Få en mer djupgående och behandlande massage som med hjälp av Radiofrekvens som mjukar upp dina muskler rejält och förbättrar blod och lymfcirkulation. Får dig att känna dig som ny!

Makeup

Våra makeupartister lägger en professionell och exklusiv makeup anpassad efter dina önskemål. Vi lägger stort fokus på produkterna vi använder. Vi har därför valt att arbeta med det välkända märket bareMinerals. bareMinerals är kända för sin makeup som helt bygger på rena mineraler och som är vårdande för hyn. Produkterna verkar även anti-inflammatoriskt och passar därför väldigt bra för känslig och problemhy samt för allergiker.

Brud-makeup (120 min) inkl. konsultation och provmakeup1850kr
OBS! Kan ej bokas via internetbokning.

Fest-makeup (75 min). En makeup som håller hela festkvällen795kr

Makeup (45 min) Enklare vardagsmakeup550kr

Lash lift (50 min) Permanent fransböjning595kr

Fransar & Bryn

Färgning av fransar och bryn samt Lash Lift är två mycket populära behandlingar som gör stor skillnad för ditt utseende. Gör en fransförlängning för en intensivare och ögonfångande blick. Låt våra erfarna och kompetenta terapeuter och stylster ta hand om dig i en avkopplande miljö.

FRANSFÖRLÄGNING

Njut av en skönt avkopplande stund medans fransstylisten gör rent dina ögonfransar med ett rengöringsskum och en pensel. Behandlingen är så pass avkopplande och lugnande att majoriteten av våra kunder somnar under besöket.

Dina fransar kommer rengöras innan behandlingen, men för ett hållbart resultat rekommenderar vi att du kommer helt utan smink eller några minuter innan för bortagning av smink och mascararester. Drick helst inget kaffe eller te precis innan besöket.


SINGELFRANSAR
Ca 2h, beroende på hur mycket egna fransar du har

Singelfransar passar dig som vill ha ett naturligt men ändå lite markant intryck. Du får en fyllig mascaraeffekt, men slipper mascarakladdet och sparar tid.

Ett återbesök sker efter ca 3-4 veckor, vi denna tidpunkt har man då tappat ca hälften av sina egna fransar där syntetfransarna är fästa. Finns det färre än ca 20 fransar per öga kvar vid återbesöket, blir priset till ett nytt set. Efter ca 5 veckor har man oftast inte så många fransar kvar och får då göra ett nytt set.VOLYMFRANSAR
Ca 2,15h, beroende på hur mycket egna fransar du har

Volymfransar passar dig som vill ha ett fylligt intryck. Vår teknik gör att förlängningen blir fylligare även om du inte har så många egna fransar. Eftersom volymfransen är hälften så tjock som en singelfrans kan man femdubbla antalet fransar, då det inte skadar eller påverkar den egna fransen om behandlingen är korrekt utförd.

ÅTERBESÖK FRÅN ANNAN SALONG
Ca 1,45h

Har du fransar som är utförda på en annan salong vill vi alltid att du kommer in till oss och visar upp dina fransar. Detta görs för att kunna garantera ett bra resultat och bedöma om vi kan boka ett återbesök eller om befintliga fransar behövs ta bort och ersättas med ett nytt set.


PRISER - SINGELFRANSAR

Nytt set(2h)1500kr

Påfyllning 3-4v(1,5h)660kr

Påfyllning från annan salong(1,45h)950kr

Snabbfix (45 min)450kr

Borttagning av fransar (ca 30 min)200kr

PRISER - VOLYMFRANSAR

Nytt set(2,15h)1800kr

Påfyllning 3-4v(1,45h)850kr

Snabbfix (45 min)550kr

Borttagning av fransar200kr

  

PRISER - MIXAT SET
(blandar singel- och volymfransar)

Nytt set(2,15h)1650krPåfyllning 3-4v(1,3h)750kr

Naglar

Våra Nagelteknologer gör dina naglar vackra samtidigt som de vårdar med behandling, för att göra dina naglar starka och friska.

NAGELFÖRLÄGNING

Nytt sett nagelförlängning (korta 1-1,5 cm)850kr

Nytt sett nagelförlängning (långa 2-3 cm)950kr

Nytt sett Nagelförlängning (korta 1-1,5 cm)1000kr
ink.fransk manikyr/faded french/design

Nytt sett Nagelförlängning (Långa 2-3 cm)1100kr
ink.fransk manikyr/faded french/design


Återbesök Nagelförlängning (korta 1,5cm)650kr

Återbesök Nagelförlängning (långa 2-3cm)750kr

Återbesök Nagelförlängning (korta 1,5cm)800kr
ink.fransk manikyr/faded french/design

Återbesök Nagelförlängning (långa 2-3cm)900kr
ink.fransk manikyr/faded french/design


Gellack475kr

Gellack ink. glitter alt. Två färger575kr

Lagning 1-2 naglar50kr/styck


Lagning 1-4 naglar 30kr/styck
i samband med annan nagelbehandling

Bortagning av gele250kr

* Lagning av mer än 4 naglar räknas som ett nytt sett

Spa-pedikyr

Fotvård är både avkopplande och ett lyxigt sätt att ta hand om dina fötter. Njut av fotvårdande pedikyr med peeling, fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader, fotmassage samt nagellackning (frivilligt). Vår spa-pedikyr är ej medicinsk.

75 min795kr

Senaste trenderna inom skönhet

Med vårt nyhetsbrev får du kampanjerbjudanden, och nyheter som ger dig en överblick över de senaste trenderna inom skönhet. Bara luta dig tillbaka och koppla av!

#salongikon - Följ oss på sociala medier