Hårförlängning,Västerås

Hårförlängning

Hårförlängning är en genväg till ett vackert, naturligt och fylligt hårsvall. Ibland kanske det bara krävs en extra utfyllnad runt ansiktet för att du ska uppnå ditt drömhår. Du kan alltid boka kostnadsfri konsultation för att få tips och veta vad som är möjligt med just ditt hår. Välkommen till din skönhetssalong i Västerås.


Vi använder oss av Hairtalk extensions

Hairtalk är ett skonsamt sätt att förlänga ditt hår och du kan lita på att du är i trygga händer. Det är endast auktoriserade frisörer som kan jobba med Hairtalks produkter och hårförlängningar. Alla våra stylister är grundligt utbildade och certifierade av Hairtalks experter.


Hairtalk är världens första tejpextensions som grundades i Tyskland 2005 och finns nu i över 50 länder. Det som urskiljer Hairtalk på marknaden är framförallt det unika och skonsamma tejpsystemet och sina patenterade fästen. Även att håret är av högsta kvalité och isättningsmetoden är väldigt tidseffektiv gör att helheten av produkten blir oslagbar och ett självklart val för dig som vill välja ett skonsamt alternativ när du ska göra din hårförlängning ...Läs mer på Hairtalk.se


Här kan du se tidigare hårförlängningar vi har gjort

Det finns inget generellt pris på hårförlängning, boka din kostnadsfria konsultation så berättar våra stylister vad som är möjligt med just ditt hår


Konsultation Hårförlängning 15 min
0 kr

Vi hjälper dig få ditt drömhår genom våra fantastiska hårförlängning. Boka den kostnadsfria konsultation med våra kreativa stylister så uppfyller vi dina hårdrömmar.


4,8 AV 5 I OMDÖME

"Salong IKON är jättebra, de har allt, både hår, naglar och hud! Väldigt bra kundbemötande och man blir fantastiskt nöjd med sin frisyr, känner sig som en ny kvinna efter ett besök där!..."

Petra Norinder Leinter
Recension från Google

"Bästa salongen i Västerås och fantastisk service..."

Caterina Testoni
Recension från Google

"Supertrevlig personal, väldigt professionella. Gjorde min bruduppsättning, naglar och fransar där och kände mig väl omhändertagen..."

Jonna Karlsson
Recension från Google

"Absolut bästa salongen med så trevlig och kunnig personal..."

Benita Nilsson
Recension från Google

"Bästa stället i stan! Blir alltid 100% nöjd när jag är hos Jessica, som är otroligt duktig och lyhörd frisör!..."

Marie Pettersson
Recension från Facebook

"Skönhetssalong i världsklass! Jeanette Gamba, bästa frisören!..."

Sara Törnqvist
Recension från Facebook

"Proffsigt, trevligt och omtänksam personal. Rekommenderas varmt..."

Karin Larsson
Recension från Facebook

"Fantastiskt duktiga, kompetenta och alltid lika varmt välkomnande- supernöjd kund hos; Marie Thunell och Jeanette Gamba..."

Pernilla Stendahl
Recension från Facebook

"På salong IKON känner man sig varmt välkommen och väl omhändertagen av proffs. Är nöjd kund hos duktiga Jeanette Gamba sen flera år..."

Susanne Svensson
Recension från Facebook

"Super service på en supersalong! Fantastiska erbjudanden · Fin inredning · Fantastiskt resultat · Vackra resultat · Professionella hårprodukter · Lyxig upplevelse · Erfarna stylister..."

Malin Löfvenius
Recension från Facebook

"En riktigt skön upplevelse, hårtvätt, klippning och roligt samtal..."

Ulla Nilsson
Recension från Facebook

Våra samarbetspartners
Pault Mitchell logo
Lilly Nails logo
Dr Dennis Gross logo