Fillers

Fillers är för dig som vill förändra något ansiktsdrag, släta ut rynkor och linjer eller återskapa förlorad volym

Fillers är ett samlingsnamn för injicerar gele som används för att återuppbygga eller tillsätta volym i ansiktet. Fillers består av hyaluronsyra som är ett ämne som finns naturligt i kroppen. Hyaluronsyra är en fuktbindande sockermolekyl och som tillsammans med hudens kollagen behåller hudens struktur, volym och fukt. Med åldern minskar kroppens egna hyaluronsyra och huden blir mindre fuktig och därmed slappare.

Fillers med hyaluronsyra injiceras i huden för att bland annat behandla rynkor, förstärka ansiktskonturer, eller få ökad volym bland annat på läppar och kindben. Hyaluronsyrafillers är icke permanenta och försvinner därför med tiden. Efter en behandling med fillers kan hållbarheten på resultatet vara upp till 24 månader. Längden på resultatet beror på typ av fillers, mängd av produkt och självklart är det även individuellt.

Olika områden som kan behandlas:

  • Läppar
  • Kinder
  • Käklinje
  • Haka
  • Marionettelinjer/ sura mungipor
  • Nasolabiala veck

Boka behandling


Fillers ospecificerat område

Fillerbehandling för att fylla tex marionettelinjer, nasolabialveck, haka, kinder, käklinje.

3500kr

Läppar 0,55 ml juvederm

Passar perfekt som en touch up för en tidigare redan utförd läppbehandling.

2500kr

Läppar 1 ml juvederm/stylage

Passar perfekt för behandling av tydligare konturer, balans överläpp & underläpp m.m

3500kr

Fillerspaket 2 ml

Beroende på vilket område i ansiktet du vill behandla kan det med fördel vara bra att använda sig av fler antal ml fillers

6500kr

Fillerspaket 3 ml

Beroende på vilket område i ansiktet du vill behandla kan det med fördel vara bra att använda sig av fler antal ml fillers

8000kr

Fillerspaket 5 ml

Beroende på vilket område i ansiktet du vill behandla kan det med fördel vara bra att använda sig av fler antal ml fillers

12000kr

Konsultation injektionsbehandlingar

Läs mer

0kr

Behandlingen utförs av

SysterC - Sara Cederberg

Certifierad injektionsbehandlare

Sara är legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet av estetiska injektioner. Hon är även certifierad hos Estetiska injektionsrådet. Läs mer om SysterC här.

Estetiska injektionsrådet

Genom att vara certifierad hos hos Estetiska injektionsrådet, och att du som konsument väljer att gå till en behandlare som har en certifiering, skapar vi tillsammans en tryggare skönhetsbransch. Genom en certifiering hos Estetiska injektionsrådet ställs höga, men rimliga krav på utövaren.Exempelvis behöver man skriva en tenta för att påvisa sina kunskaper.


Tentan innehåller delar där utövaren påvisar nödvändiga kunskaper gällande anatomi, injektionskunskap och hantering gällande komplikationer och självklart kan man endast skriva tentan och bli certifierad om man har en medicinsk legitimation. När du som konsument väljer att gå till någon som är certifierad hos Estetiska injektionsrådet kan, och ska du känna dig trygg med vetskapen om att din behandlare erhåller hög kvalite och säkerhet. SYSTER.C är en klinik som är medlem hos Estetiska injektionsrådet, och där behandlaren erhåller en certifiering.Till Estetiska injektionsrådet

Andra injektionsbehandlingar

4,8 AV 5 I OMDÖME

"Salong IKON är jättebra, de har allt, både hår, naglar och hud! Väldigt bra kundbemötande och man blir fantastiskt nöjd med sin frisyr, känner sig som en ny kvinna efter ett besök där!..."

Petra Norinder Leinter
Recension från Google

"Bästa salongen i Västerås och fantastisk service..."

Caterina Testoni
Recension från Google

"Supertrevlig personal, väldigt professionella. Gjorde min bruduppsättning, naglar och fransar där och kände mig väl omhändertagen..."

Jonna Karlsson
Recension från Google

"Absolut bästa salongen med så trevlig och kunnig personal..."

Benita Nilsson
Recension från Google

"Bästa stället i stan! Blir alltid 100% nöjd när jag är hos Jessica, som är otroligt duktig och lyhörd frisör!..."

Marie Pettersson
Recension från Facebook

"Skönhetssalong i världsklass! Jeanette Gamba, bästa frisören!..."

Sara Törnqvist
Recension från Facebook

"Proffsigt, trevligt och omtänksam personal. Rekommenderas varmt..."

Karin Larsson
Recension från Facebook

"Fantastiskt duktiga, kompetenta och alltid lika varmt välkomnande- supernöjd kund hos; Marie Thunell och Jeanette Gamba..."

Pernilla Stendahl
Recension från Facebook

"På salong IKON känner man sig varmt välkommen och väl omhändertagen av proffs. Är nöjd kund hos duktiga Jeanette Gamba sen flera år..."

Susanne Svensson
Recension från Facebook

"Super service på en supersalong! Fantastiska erbjudanden · Fin inredning · Fantastiskt resultat · Vackra resultat · Professionella hårprodukter · Lyxig upplevelse · Erfarna stylister..."

Malin Löfvenius
Recension från Facebook

"En riktigt skön upplevelse, hårtvätt, klippning och roligt samtal..."

Ulla Nilsson
Recension från Facebook

Våra samarbetspartners
Pault Mitchell logo
Lilly Nails logo
Dr Dennis Gross logo